Znana je sestava članske vrste, ki bo letos igrala v drugi ligi

Kamnik, 29.3.2022 – Moška članska vrsta bo tudi letos igrala v 2. ligi skupina A. Če si ji bi uspelo uvrstiti na 1. ali 2. mesto v svoji skupini, si bo priigrala pravico igranja v play-offu za 1. ligo. Sestavo lige in rezultate si boste (ko bo TZS naredila žreb, v tem trenutku gre link na lansko ligo) lahko ogledali TUKAJ. Na spodnji fotografiji je glavni del naše ekipe, od leve proti desni so: Uroš Brinovec, Urban Čevka, Boštjan Repanšek, Patrick Popit (kapetan) in Mark Svoljšak.

tkkamnik 2021

Kamnik, 13.3.2019 – Vse o 1. slovenski članski ligi za leto 2019 bomo objavili v naslednjih dneh, tednih…razpis s strani TZS še ni bil objavljen, liga se igra v mesecu septembru, naši fantje pa že pridno vadijo.

Kamnik, 24.3.2018 – Danes smo na Teniško zvezo Slovenije poslali sestavo naše moške članske vrste, ki bo meseca septembra igrala v prvi ligi, ogledate si jo lahko TUKAJ. Ekipa je sestavljena iz starih preverjenih mačkov, od starejših novincev v ekipi naj omenimo Andraža Kranjca, pridružilo pa se jim je nekaj mladih imen, omenimo naj Tristana Lukasa Nickel Koželja, ki je sedaj sicer član TK Radomlje, svoje prve teniške korake pa je naredil v našem klubu. Cilj ekipe je obstanek v prvi ligi, kar pa ne bo lahka naloga, saj imajo nasprotne ekipe v svojih vrstah tako znana imena, kot so Aljaž Bedene, Janez Semrajc, Tom Kočevar Dešman, itd.

andraž kranjc

Andraž Kranjc, novi član Tenis kluba Kamnik

TENIS 2014 - SpelaGP