ZAČENJA SE SEZONA 2020 – VČERAJ SO ZABRNELI GRADBENI STROJI

Kamnik, 19.4.2020 – Včeraj ob 9.00 uri so na naših teniških igriščih »zabrneli stroji«, ekipa šestih fantov iz Ljubljane se je lotila urejanja igrišč. Do konca dneva so uredili igrišča 1, 2, 3 in 4, v ponedeljek bodo končali še »petko in šestko«. Seveda se morajo igrišča potem nekaj dni zalivati z vodo in peči na soncu, da se utrdijo, potem pa se igranje lahko začne – predvidoma naj bi z igranjem začeli v četrtek, petek, najkasneje v soboto. Tako kot vsako leto bosta kvaliteto igrišč prva preverila predsednik kluba Boris Božičnik in podpredsednik Bojan Lemič…in, upamo, dala »zeleno luč« za igranje.

Naj ob tej priložnosti še enkrat opozorimo na preventivne ukrepe, vezane na preprečevanje okužbe s korona virusom. Po e-pošti smo vam že poslali navodila za igranje tenisa, ki jih je v sodelovanju z Vlado Slovenije oziroma Zdravstvenim inšpektoratom RS pripravila Teniška zveza Slovenije in ki jih je treba dosledno upoštevati.

Ne pozabite plačati članarine (sicer boste morali pred igranjem plačati 8 eur/uro), vse podatke za nakazilo lahko najdete TUKAJ. Če po plačilu članarine v roku 24 ur ne dobite uporabniškega imena in gesla za rezervacijo igrišč, pokličite 064 176 600 (Matjaž) ali mu pošljite SMS. Uporabniško ime in geslo prejmete po e-pošti in če le-te nimamo, vam e-pošte tudi ne moremo poslati…to je najpogostejši razlog, zakaj ne dobite podatkov za rezervacijo igrišč, to velja predvsem za nove člane, stare imamo »pošlihtane«.

Ostanite zdravi, vidimo se na igriščih!

urejanje2020_1000_1 urejanje2020_1000_2

TENIS 2014 - SpelaGP