Začenja se drugi del Kamniške lige za posameznike

Kamnik, 6.9.2019 – V playoff druge lige so se po rednem delu uvrstili Kijamet Alsad, Šporn Jakob in Knez Katja, iz druge skupine pa Kotnik Lučka, Skvarča Janja in Zelič Tomaž. V playoff so iz rednega dela igralci prenesli toliko točk, kolikor so jih  osvojili proti igralcem, ki so se tudi uvrstili v playoff, tem točkam pa se doda točke, osvojene v playoffu. Ligaško tekmovanje se mora končati v mesecu septembru, v začetku oktobra je že podelitev pokalov!

Kamnik, 31.8.2019 – Z naslednjim tednom bomo v Kamniški ligi za posameznike pričeli z drugim delom tekmovanja, kar velja seveda samo za drugoligaše, ki igrajo v dveh skupinah. Prvi trije iz prve skupine se bodo pomerili še prvimi tremi iz druge skupine, in kdor bo imel na koncu največ točk, bo prvak druge lige. Pokale dobijo prvi trije igralci. Razigrava se tudi za mesta od sedem do štirinajst. Ligaško tekmovanje se mora zaključiti do konca septembra, oziroma najkasneje do podelitve pokalov, ki bo na skupni zaključni podelitvi pokalov v začetku oktobra.

zelictadej1000

Tadej Zelič, ki mu preboj v playoff letos ni uspel…je pa med igralci, pred katerimi je še lepa teniška prihodnost, saj je iz leta v leto boljši.

TENIS 2014 - SpelaGP