Urejanje igrišč se je pričelo – bomo igrali že v ponedeljek?

Kamnik, 22.4.2021 – Včeraj ob 10.00 uri so delavci podjetja Miro Janič s.p. iz Ljubljane pričeli z urejanjem igrišč. Vreme je bilo v mesecu aprilu povsem drugačno kot lani, igrišč se ni dalo pričeti pripravljati prej. Dela so potekala zelo hitro, fantje morajo danes povaljati samo še igrišči pet in šest. Kljub temu, da bodo igrišča urejena že danes, pa je nujno potrebno, da se malo “uležejo in zapečejo”. Treba jih bo vlažiti z vodo, sonce pa potem “zapeče” material, tako da je podlaga primerno trda. V najboljšem primeru bomo pričeli z igranjem v ponedeljek, a igranje bo dovoljeno samo igralcem s plačano članarino. Vsi ostali bodo lahko začeli igrati, ko bodo igrišča res v zelo dobrem stanju. Tudi za člane kluba pa velja, da bo potrebno prvih nekaj dni igrati po sistemu “šupsanja” to je igranja po sredini na “netekmovalen” način. Odgovorne klubske osebe bodo igranje nadzorovale in če bo kdo igral tako, da bo uničeval igrišča, mu bodo prepovedale igranje. Ob plačilu članarine boste v roku 12 ur prejeli uporabniško ime in geslo, s katerima boste na spletni strani www.tkkamnik.si   lahko rezervirali svoje igralne ure.

Vse uporabnike igrišč opozarjamo, da se morajo do preklica držati COVID predpisov (razkuževanje rok, omejeno približevanje in druženje, omejena bo uporaba garderob ter delovanje prostora s pijačo). V prvih dneh igranja se lahko zgodi, da na ograji igrišč 5 in 6 še ne bo zelene tende (ki je zaradi kontrasta rumeno-zeleno sicer namenjena boljšemu »pogledu« na žogico), lani smo jih zaradi dotrajanosti odstranili, čakamo na nove. Pred kratkim smo nabavili tudi dve novi mreži, ki ju bomo namestili na igrišči tri in pet, prav tako smo nabavili nekaj novih vlečk.

Kar se tiče treningov za otroke, bomo z njimi pričeli po 1. maju, v tem trenutku zaradi situacije s COVID-om še niso dovoljeni (dovoljeni so samo registriranim igralcem, ki se udeležujejo tekmovanj Teniške zveze Slovenije), prav tako po 1. maju pa se bodo pričeli tudi »damski dnevi«.

valjanje1000 vrecke tenisita

TENIS 2014 - SpelaGP