Naši starejši veterani tretji, mlajši pa se bodo jutri borili za prvo mesto

Kamnik, 22.9.2019 – Kamniški mlajši veterani so pričakovano izgubili polfinalno tekmo Kamniško-domžalske lige proti domači ekipi Mengša, saj so zaigrali v močno oslabljeni postavi. Kljub temu so igrali borbeno in zavzeto, rezultat tega pa je bil izenačen rezultat 3/3 po igrah posamezno. V nadaljevanju so naši izgubili oba dvoboja dvojic in  s tem tekmo, ostala pa jim je še tekma  za 3. mesto proti Duplici. Tudi to tekmo so izgubili in tako po dveh zaporednih zmagah v letih 2017 in 2018 letos osvojili 4. mesto.

Kamnik, 20.9.2019 – S tekmovanjem v Kamniško-domžalski ligi so že zaključili starejši veterani 60+. No koncu letošnjega tekmovanja so Kamničani zasedli tretje mesto, kar niti ni slabo, sploh  če vemo, da v zadnjih tekmah niso mogli računati na odlična Janeza Zoreta in v celi sezoni niti na Matjaža Korošca. Naši veterani so dvakrat izgubili z Duplico, obakrat z 2/1, dvakrat premagali Komendo, po enkrat pa so zmagali in izgubili z Mengšem in Domžalami. Liga se bo tudi formalno zaključila naslednji teden s prijateljskim tekmovanjem dvojic in podelitvijo pokalov, po vsej verjetnosti bo to na Duplici. V wordovi priponki lahko najdete vse rezultate in lestvico.

Naši mlajši veterani, ki jutri ob 9.00 igrajo polfinalno tekmo Kamniško-domžalske lige proti domači ekipi Mengša, so zaradi številnih poškodb imeli velike težave, da sploh zberejo ekipo in se playoffa tudi udeležijo, a je  kapetanu Miru Mikušu le uspelo »rekrutirati« potrebnih šest igralcev. Naj spomnimo, v vsaki tekmi se igrajo trije dvoboji do 45 let, trije dvoboji nad 45 let, en dvoboj dvojic do 45 let in en dvoboj dvojic nad 45 let. Naši se zavedajo, da so možnosti za ponovitev prvega mesta v zadnjih dveh sezonah minimalne, a niso izobesili bele zastave, borili se bodo na vso moč. Tako da naši ekipi vse čestitke, katera druga ekipa bi v tako oslabljeni sestavi (in zaradi tega z minimalnimi možnostmi za zmago) ostala kar doma!

veterani 60 2019 1000

Janko Poljanšek, Jože Štritof, Peter Slapar in Vladimir Breznik – letos še niso igrali v tej postavi, vedno je kdo poškodovan ali odsoten

TENIS 2014 - SpelaGP