Aljoša Korošec in Lučka Kotnik zmagovalca 2. Kamnik Mix Opna

Kamnik, 14.9.2019 – Včerajšnja sobota je bila kot nalašč za igranje tenisa, ves dan je bilo toplo in brez vetra. Dopoldne so na svojem četrtem letošnjem klubskem tekmovanju igrali otroci, ki vadijo v teniški šoli, popoldne pa so se na drugem Kamnik Mix Opnu pomerili odrasli.

 

Drugega Kamnik Mix Opna se je udeležilo 18 igralcev in igralk, kar je manj, kot smo upali, v zadnjem trenutku so trije igralci in tri igralke odpovedali udeležbo. Kljub vsemu je bilo vzdušje odlično, udeleženci so na prizorišču ostali do poznih večernih ur. Lanski zmagovalec Jure Lah zaradi poškodbe ni igral, igrala pa je lanska zmagovalka Mojca Morelj, ki se je z najvišjih seštevkom točk, osvojenih v rednem delu, tudi letos uvrstila v polfinale. Tu pa se ji je zalomilo, s soigralcem Miho Resnikom sta izgubila tudi dvoboj za tretje mesto. Prvaka sta zasluženo postala Lučka Kotnik in Aljoša Korošec, v finalu sta premagala navezo Andrej Golob in Simona Urankar, tretje mesto pa sta osvojila Aljaž Burja in Rajna Šiljak. Aljoša Korošec je bil »glavni« tudi po tekmovanju, saj je raztegnil svojo harmoniko in celo družbo dolgo, dolgo držal v prijetnem razpoloženju. Posebna zahvala gre Nini in Rajni, ki sta napekli goro sladkarij, ter Branetu, ki je odlično pripravil jedi z žara.

Zadnji klubski turnir bo tako imenovani kostanjev turnir, ki bo 12. oktobra, takrat si le vzemite čas, tako dame in gospodje!

mix 20191000

Simona Urankar, Andrej Golob, Lučka Kotnik, Aljoša Korošec, Aljaž Burja in Rajna Šiljak

TENIS 2014 - SpelaGP